Korte cursussen

Extra: buitenklas

Zal doorgaan op de aangegeven lesdagen in mei en juni 2023, terug te vinden in de respectievelijke kalenders van de cursussen Tekenen, Schilderen, 3D en Fotografie.

Is vervat in het cursusgeld en zal doorgaan op Zaterdag namiddag van 13.30 tot 16.30.

In deze nieuwe reeks proberen we op verschillende locaties enkele uren buiten het beste van onszelf te geven.
Dit kan gecombineerd worden met andere cursussen op zaterdag en woensdag.

Cursus kunstgeschiedenis

Onze cursus kunstgeschiedenis met thema "Het groot interbellum – Beeldende kunst van 1911 tot 1950" wordt dit schooljaar gegeven door de heer Guido Van Bogaert, een zeer gedreven master in de kunstgeschiedenis.

De cursus gaat door in de KAN op maandagen 6, 13, 20 en 27 maart 2023 (+ inhaaldata 8 en 15 mei) telkens van 19.30u tot 22u en is gratis voor onze ingeschreven volwassen studenten (is inbegrepen in het inschrijvingsgeld).

Inschrijven is om organisatorische redenen noodzakelijk, zowel voor reeds ingeschreven studenten als voor alle andere geïnteresseerden:
Dit kan enkel via mail aan kunstacademieniel@gmail.com, graag met volgende vermelding in de subject line : INSCHRIJVING KUNSTGESCHIEDENIS + JE NAAM (EN KLAS) , en dit uiterlijk tot 3 maart as.
Indien je niet ingeschreven bent in één van de lopende cursussen van dit academiejaar, vragen we je om je volledige contactgegevens (naam, adres, emailadres en telefoonnummer) in de mail te vermelden. Nielenaren storten 30 euro, anderen 40 euro op rekening nummer BE72 0682 1194 3916 van de KAN.

Affiche kunstgeschiedenis